Rėžėsi į galą

Autobusų stotelėje maršrutinio autobuso laukę žmonės visiškai atsitiktinai ne tik tapo įvykio liudininkais, bet ir mobiliajame telefone esančia vaizdo filmavimo kamera nufilmavo eismo įvykį.

Užfiksuotą vaizdą jie atsiuntė „Rinkos aikštės“ žurnalistui. Vaizdo įraše matyti, kaip Kėdainių miesto J. Basanavičiaus gatvėje, netoli posūkio į Žemaitės gatvę, motociklas rėžiasi į automobilio galą.

Stabdė prieš perėją

Įvykio liudininkų teigimu, automobilis stabdė prieš pėsčiųjų perėją ir tuomet motociklas rėžėsi į mašinos galą. Dviratės transporto priemonės vairuotojas parkrito ant asfalto. Šalia nukrito ir motociklas.

Vis dėlto greičio nebūta labai didelio, tad motociklininkas stipriau nesusižalojo. Žmogui medikų pagalbos neprireikė. Į įvykio vietą atskubėjo tik policijos pareigūnai.

Atvyko policija

Kauno apskrities vyriausias policijos komisariatas „Rinkos aikštę“ informavo, kad eismo įvykis įvyko apie 12 val. 50 min. Policijos pareigūnų surinktais duomenimis, J. Basanavičiaus gatvėje susidūrė automobilis „Chevrolet“ ir motociklas.

„Policijos pareigūnams atvykus į įvykio vietą, vairuotojai jau buvo sutarę dėl kaltės ir pildėsi eismo įvykio deklaraciją“, – informavo Komunikacijos poskyris.