Iš Rusijos Federacijos Kaliningrado srities per Kybartų kelio postą į Lietuvą lengvuoju automobiliu „Renault Grand Espace“ atvykęs Lenkijos Respublikos pilietis deklaravo, kad draudžiamų, ribojamų ar apmokestinamų prekių bei daiktų neveža.

Patikrinę mašiną mobiliąja rentgeno kontrolės sistema, pareigūnai galiniame kairiame sparne ir dujų bake aptiko kontrabandinių cigarečių.

Paaiškėjo, kad specialiai įrengtose slėptuvėse iš viso buvo paslėpta 480 pakelių cigarečių „Williams“ su rusiškomis banderolėmis, jų vertė su privalomais sumokėti mokesčiais – 2 tūkst. 68 eurai.

Muitinės pareigūnai sulaikė cigaretes ir automobilį, o pažeidėjui surašė administracinio nusižengimo protokolą. Už šią kontrabandą gresia piniginė bauda, nelegaliai gabentų tabako gaminių ir automobilio konfiskavimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją