Balandžio 15 d. Lazdijų r. PK gautas pranešimas, kad apie 15.34 val. kelyje Gudeliai–Kalėdiškiai, policijos pareigūnams stabdant automobilius „BMW X5“ ir „Land Rover“, jie nesustojo.

Po persekiojimo automobilis „BMW X5“, kuris yra ieškomas Vokietijoje nuo balandžio 14 d., rastas nuvažiavęs nuo kelio, vairuotojas pasišalinęs.

Automobilis „Land Rover“ nesurastas, jis ieškomas Vokietijoje nuo balandžio 12 d.

Kaip pasakoja pareigūnai, patruliuojant Lazdijų rajone, kelyje Gudeliai-Kalėdiškiai, patikrinimui stabdomų automobilių BMW ir "Land Rover" vairuotojai nepakluso jų reikalavimams, padidino greitį ir spruko Seirijų kryptimi. Stabdžių bėgliai nepaspaudė ir tada kai patruliai įjungę garso ir šviesos signalą ėmė juos persekioti.

Kelio Seirijai-Gudeliai ruožas nesėkmingas buvo "BMW X5" automobiliui ir jo vairuotojui. Nepasirinkus saugaus greičio, automobilis kliudė kilometrų žymėjimo stulpelį ir nulėkė į griovį. Išlipęs iš BMW vairuotojas spruko nuo policijos ir pasislėpė, o "Land Rover", palikęs dulkių debesį, dingo iš pareigūnų akiračio.

Vogtus automobilius persekioję pareigūnai apie įvykį pranešė kolegoms, ieškoti pabėgusio BMW vairuotojo buvo pasitelkti Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai su tarnybiniu šunimi. Tačiau bėglio paieškos buvo bevaisės. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)