Kaltinamasis savo automobilyje neteisėtai laikė ir gabeno elektroninės cigaretės talpykloje gelsvai rudos spalvos psichotropinės medžiagos.

Prokuratūra praneša, kad per kratas kaltinamojo garaže buvo rasta daugiau neteisėtai laikomų psichotropinių medžiagų: apie 182 gramai glotniagalvių genties grybų vaisiakūnių, žalios spalvos augalinės medžiagos, kristalinės medžiagos, įvairių spalvų ekstazio tablečių, jų sudėtyje aptikta 9 gramai psichotropinės medžiagos – MDMA. Taip pat rasta ir įvairių augalinių medžiagų, kurių sudėtyje buvo ne mažiau 2,8 gramų psichotropinių medžiagų.

Ikiteisminį tyrimą organizavo ir jam vadovavo Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorė Nomeda Urbonavičienė. Tyrimą atliko Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai.

Kauniečiui pateikti kaltinimai neteisėtas disponavimu narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtu disponavimu labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.