Policijai apie nelaimę pranešta apie 4.20 val. Smurto žymių ant 43 metų verslininkės Svetlanos kūno pareigūnai neaptiko. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti, M. Aleksandravičius apklaustas kaip liudytojas.

Buvęs policijos pareigūnas M. Aleksandravičius jau porą kartų teistas. Paskutinįkart - pernai kovą. Tąsyk už pasipriešinimą policijai jam buvo skirti 8 mėnesiai laisvės atėmimo, bausmės vykdymą atidedant 2 metams. „M. Aleksandravičius nusikalto neatlikęs ankstesniu nuosprendžiu paskirtos bausmės, jis yra recidyvistas“, – apkaltinamajame nuosprendyje pabrėžė teisėjai.

Šiuo metu M. Aleksandravičius yra grupės „Baika“ narys.

Nors yra žinoma, kad M. Aleksandravičius turi žmoną, pastaraisiais metais žiniasklaidoje vis pasirodydavo pranešimai apie žinomo vyriškio viešus pasirodymus vis su kita moterimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (760)