Po poros dienų savarankiškų paieškų Galina Vorobjova visgi gegužės 10 dieną į Klaipėdos miesto 1–ąjį policijos komisariatą. Moteris pranešė, kad gegužės 8 dieną iš namų išėjo ir negrįžo 2000 metais gimusi jos duktė Olga Vorobjova.

Dėl šio pranešimo pradėtas ikiteisminis tyrimas, paskelbta paauglės paieška.

G. Vorobjova DELFI sakė, kad nepilnametė dukra vengia su ja bendrauti, nors mama pasiryžusi tą pačią minutę, kaip tik sužinos kur mergaitė, lėkti jos pasiimti. Moteris sakė mačiusi socialiniuose tinkluose, kad duktė parašiusi, esą jai nieko blogo nenutiko.

Penkiolikmetės mama G. Vorobjova nerimauja, kad blogą įtaką jos dukrai galėjo padaryti draugė. Moteris nerimauja, kad mergaitė gali patekti į prastą kompaniją, nors apie ją kalbėjo tik gerus žodžius. Penkiolikmetė iš namų išėjo pirmą kartą.

Gyventojų, žinančių, kur šiuo metu gali gyventi paauglė, policijos pareigūnai prašo paskambinti tel. 8-46-354361 arba 8-46-354350.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (244)