Kaip informuoja policija, antradienį į Marijampolės policijos komisariato areštinę iš Kybartų pataisos namų buvo persiųstas suimtajam M. B. adresuotas vokas – jį išsiuntė viena marijampolietė.

Areštinės viršininkui vokas sukėlė įtarimų, todėl M. B. akivaizdoje buvo nuspręsta jį patikrinti – atplėšus voką buvo rastas muzikinis atvirukas su sveikinimu. Kadangi tokiuose atvirukuose kaliniams dažniausiai siunčiami uždrausti daiktai, pareigūnai atviruką apžiūrėjo nuodugniau – jo viduje buvo rasti du priklijuoti plastikiniai paketėliai su rudai žalsvos spalvos augalinės kilmės medžiaga.

Pasak policijos, ji skleidė kanapėms būdingą kvapą, todėl atvirukas suimtajam taip ir nebuvo perduotas – ekspertai aiškinsis, ar tikrai jam buvo atsiųstos narkotinės medžiagos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)