Automobilių trumpalaikės nuomos paslaugos „CityBee“ automobilis „Porsche 718 Boxster“ į avariją pateko Žirnių g. Kabrioletą vairavo 26 metų vyras. Pasak liudininkų, automobilis lėkė didžiuliu greičiu. Sprendžiant pagal pėdsakus (priekinio numerio radimo vietą, žymes ant atitvaro ir nuolaužų išsibarstymą), „Porsche“ sumėtė, mašina trenkėsi į priešingas eismo juostas skiriantį atitvarą, ėmė suktis ir rėžėsi į vilkiko puspriekabę. Po to kabrioletas nulėkė nuo kelio.

Iš Baltarusijos į Klaipėdą linų krovinį gabenęs vilkiko vairuotojas pasakojo, kad „Porsche“ jį prisivijo ir trenkėsi. Per susidūrimą sugadintas vilkiko puspriekabės valdymo mechanizmas. Įvykio vietoje sugadintą mašiną remontuoti padėjo atvažiavę kolegos.

Per avariją nukentėjo „Porsche“ vairuotojas. Pirminiais duomenimis, sužalojimai nėra sunkūs, tačiau greitoji pagalba jį išvežė į ligoninę apžiūrai. Policijos pareigūnai įvykio vietoje nustatė, kad vairuotojas girtas - alkotesteris parodė 1,41 prom.

Kartu važiavęs keleivis irgi buvo neblaivus. Jis nesužalotas.

„CityBee“ šį kabrioletą Vilniuje pradėjo nuomoti prieš pusmetį. Liepos 2-osios naktį jis jau buvo patekęs į girto vairuotojo sukeltą avariją. Tąsyk žiede prie Operos ir baleto teatro „Porsche“ trenkėsi į šaligatvio bortelį, buvo įskeltas priekinis bamperis, sugadinti padanga ir ratlankis (žala - apie 4 tūkst. eurų). Vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino, bet tą pačią naktį jį, vis dar besivažinėjantį, sučiupo patruliai. 21 metų vairuotojui buvo nustatytas 2,21 prom. girtumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (513)