Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba informavo, kad rugpjūčio 19 dieną, 2.55 val. buvo gautas pranešimas, jog Kaišiadorių rajone, Palomenės sen., Rusių k., kažkas į Neries upę įstūmė pranešėjo automobilį, pusė vandenyje, kita pusė – krante.

Atvykus išsiaiškinta, kad automobilis kitoje Neries upės pusėje, Širvintų rajone.

Nuriedėjo į vandenį

Kaip informavo policija, pranešėjas teigė, jog apie 18 val. su draugais atvyko pažvejoti, o susiruošus namo pamatė, jog automobilio paliktoje vietoje nebėra.

Atvykus tarnyboms paaiškėjo, jog vis dėl to automobilis galimai nuriedėjo nuo nuokalnės ir įvažiavo į vandenį. Anot vyro, jis buvo įjungęs bėgį, tačiau šis galėjo ir atsijungti.

Pasirodo, kad vyras su draugais iki tarnybų atvykimo bandė išvažiuoti iš upės, tačiau dėl šlapios žolės transporto priemonė tik dar labiau įvažiavo į vandenį.

Atvykę gelbėtojai automobilį ištraukė.

Pirminiais duomenimis, žala gamtai nebuvo padaryta.

Įvykio vietoje dirbo ugniagesiai, policijos pareigūnai bei aplinkosaugininkai.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją