Vėlų rugsėjo 3-iosios vakarą Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato 2-ojo veiklos skyriaus pareigūnai sostinės pakraštyje, Minsko pl., sulaikė galimai „bendru verslu“ užsiimančius čigonus: moterį (gim. 1962 m.), jos dukrą (gim. 1997 m.) su vyru (gim. 1991 m.) ir draugę (gim. 1981 m.). Prieš užeinant pareigūnams, jie pardavė narkotines medžiagas atėjusiai moteriai ‒ pastaroji, pastebėjusi netikėtai pasirodžiusius pareigūnus ir bandydama sunaikinti ką tik įsigytus 5 lankstinukus su šviesiais milteliais, įsidėjo juos į burną ir bandė suvalgyti, tačiau to padaryti nepavyko, praneša sostinės policija.

Kratos metu pareigūnams į akis krito bandymas sukurti prabangą ‒ namus puošė įvairios skulptūrėlės, prabangiai atrodantys indų servizai ir pan. Čia netgi įrengtas altorėlis su šventųjų statulėlėmis ir kt. Tarp visų šių daiktų buvo sumaniai paslėpti galimai nusikalstamu būdu įgyti pinigai, priemonės narkotinėms medžiagoms dozuoti ir fasuoti bei jau paruošti pardavimui 40 lankstinukų su narkotikais.

Visi penki asmenys – narkotinių medžiagų platintojai ir ir narkotikų įsigijusi moteris sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis ir jų platinimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)