Apie 21.50 val. policijai buvo pranešta, kad vandens parke apsauga sulaikė vyrą, kuris masturbavosi vaikų ir moterų akivaizdoje.

„Druskininkų vandens parke mūsų šeimai išeinant buvo iškviesta policija, nes nemažai žmonių pasiskundė kaimynų lenkų elgesiu - šie, užėję į moterų dušą, masturbavosi vaikų akivaizdoje. Jų vos nesumušė kaimynai latviai“, - pasakojo tuo metu vandens parke buvęs DELFI skaitytojas.

Atvykusiems policininkams apsaugininkai perdavė girtą (1,48 prom.) Lenkijos pilietį, atvažiavusį iš Bialystoko (Balstogės). Tačiau niekas iš vandens parke tuo metu buvusių ir lenko elgesiu besipiktinusių žmonių nepanoro rašyti pareiškimo policijai, „niekas nieko nematė“. Todėl pareigūnai užsieniečiui (gim. 1990 m.) surašė protokolą tik už girto pasirodymą viešoje vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (194)