Kaip informavo policija, tarnybos sulaukė pranešimo, kad Vilniuje, Europos Parko gatvėje, susidūrė „VW Golf“ ir motociklas.

Į įvykį buvo išsiųsti GMP medikai. Nelaimės metu nukentėjo motociklininkas, pirminiais duomenimis, jam buvo sužaloti šonkauliai. Sąmoningą motociklo vairuotoją medikai išgabento į ligoninę.

Eismo nelaimės metu buvo apgadintas „Yamaha“ motociklas ir lengvasis automobilis.

Pareigūnai aiškinasi nelaimės aplinkybes.

Papildyta

Anot policijos, vyras (gim. 1939 m.) vairuodamas automobilį VW, buvo neatidus, neatsižvelgė į oro sąlygas, nepasirinko saugaus greičio, sukdamas į kairę nepraleido motociklu „Yamaha“ važiavusio vyro (gim. 1977 m.) ir į jį atsitrenkė.

Motociklo vairuotojui Respublikinėje Vilniaus universitetinėje ligoninėje po medikų apžiūros diagnozuoti daugybiniai lūžiai, plaučių kontuzija.

Policija aiškinasi aplinkybes.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją