Trenkėsi į atitvarus

Rugpjūčio 25 d. apie 12 val. 25 min. Alytaus rajono Kavalčiukų kaime 1984 m. gimęs vyras nesuvaldė motorolerio ir trenkėsi į kelio atitvarus. Dėl patirtų daugybės sužalojimų motociklininkas gydomas Alytaus ligoninėje.

Motorolerio avarija

Nepraleido automobilis

Apie 13 val. 15 min. Prienų r. Balbieriškyje 1991 m. gimusio vyro vairuojamas automobilis „Audi“, važiuodamas pagrindiniu keliu ir sukdamas į šalutinį, nepraleido priešinga kryptimi važiuojančio motociklo „Yamaha“. Motociklą vairavo 17-metis. Jis atsitrenkė į automobilio šoną.

Atvykus policijos pareigūnams, vairuotojai nesiskundė sveikatos sutrikimais ir sutarė dėl kaltės, todėl užpildė eismo įvykio deklaraciją. Tą pačią dieną, apie 17 val. 10 min. Alytaus ligoninės priėmimo skyriaus medikai pranešė policijai, kad dėl patirtų sužalojimų nepilnametis motociklo vairuotojas gydomas ligoninėje.

Panaši avarija įvyko Panevėžyje. Apie 17 val. 55 min. Parko g., automobilio „Toyota Avensis“ vairuotojas (gim. 1976 m.), sukdamas į kairę, nepraleido priešinga kryptimi važiuojančio mopedo „Honda“. Nukentėjo jį vairavęs 17-metis. Nepilnamečiui skirtas ambulatorinis gydymas.

Įklimpo smėlyje

Apie 10 val.15 min. Palangoje, Kuršių take., blaivus 1975 m. gimęs vyras, vairuodamas motociklą „Honda“, įklimpo į smėlį ir griuvo. 1973 m. gimusi motociklo keleivė perduota medikams.