Aplinkos apsaugos departamentas praneša, kad pas medžiotoją rasta neteisėtai sumedžioto šerno skerdena. Vyras šerną dorojo malkinėje.

Nustatytas automobilis, kuriuo medžiotojas gabeno neteisėtai sumedžiotą gyvūną. Klaipėdoje, požeminiame konteineryje buitinėms atliekoms, rastos šerno atliekos.

Vyras prisipažino, kad neteisėtai medžiojo. Jam gresia bauda iki 1800 eurų ir teisės medžioti atėmimas nuo trejų iki penkerių metų bei pažeidimo ginklo ir transporto priemonės, kuria gyvūnas buvo gabentas, paėmimas. Žala gamtai – 2354 eurai.

Anot aplinkosaugininkų, medžiotojas jau baustas už medžioklės taisyklių pažeidimus, bet sunkesnių pasekmių išvengė.

Birželio 12-osios naktį Klaipėdos gyvosios gamtos apsaugos pareigūnai Telšių rajone sulaikė vyrą, iš bokštelio medžiojusį su naktinio matymo priedėliu. Iš medžiotojo paimtas šautuvas, gresia bauda iki 1700 eurų ir teisės medžioti atėmimas nuo trejų iki penkerių metų.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją