Pirmieji pranešimai apie gaisrą gauti apie 22 valandą. Skaitytojai praneša, kad į įvykio vietą Piliakalnio gatvėje jau nuskubėjo 4 ugniagesių ekipažai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius praneša, kad Piliakalnio g. kilo gaisras spaustuvėje. 22 val. 50 min. paskelbta, kad gaisras lokalizuotas, ugnies plitimas sustabdytas.

23 val. 06 min. Gyventojams į telefonus išsiųstos žinutės dėl oro taršos, žmonės raginami užsidaryti langus ir be būtino reikalo neiti į lauką.

Pranešimas apie gaisrą gautas 21 val. 53 min. Dega 4 aukštų pastatas, užrašas prie įėjimo skelbia, kad tai yra spaustuvė. Viduje rasta popieriaus ir įrengimai.

Dega viršutiniai aukštai. Pranešėjas teigė, kad viduje gali būti žmonių. Patalpos stipriai uždūmintos. Gesina 10 ugniagesių mašinų: 7 autocisternos, taip pat keltuvai, automobilinės kopėčios, štabo automobilis.

Papildyta:

Išdegė apie penkių šimtų kvadratinių metrų ploto 4-to aukšto patalpos su visa jose buvusia įranga ir medžiagomis, vandeniu sulieti trečias ir antras aukštai. Gaisras užgesintas po vidurnakčio, apie pusę pirmos, jo priežastys tiriamos. Žmonės nenukentėjo.

Daugiau apie tai, kas vyksta Kaune, skaitykite čia.

Netrukus žinią papildysime detalesne informacija. Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba „Delfi“ feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.