Pareigūnai praneša užfiksavę, kad jaunuoliai lindo pro važiuojančių automobilių langus ir liukus, gulėsi ant automobilių stogų ir kitaip kėlė pavojų savo gyvybėms, jie sugebėjo dar ir vartoti alkoholinius gėrimus.


Mokiniams, už pavojingą ir chuliganišką vairavimą, žmonių vežimo taisyklių pažeidimą, naudojimąsi saugos diržais tvarkos pažeidimus ir alkoholinių gėrimų gėrimą viešoje vietoje, Elektrėnų policijos komisariate pradėtos administracinių teisės pažeidimų bylų teisenos pagal Lietuvos Respublikos administracinio teisės pažeidimo kodekso 1241str., 1242 str., 134 str. ir 178 str.

Šią dieną policijos pareigūnai kontroliavo, kaip laikomasi Alkoholio kontrolės įstatymo, kuriuo draudžiama rugsėjo 1-ąją prekiauti alkoholiniais gėrimais. Priemonės metu buvo nustatyti du pažeidimai, dėl kurių pradėtos administracinių teisės pažeidimų bylų teisenos bei renkamos medžiagos ekonominėms sankcijoms taikyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)