Istorija, kaip agresyvus šuo atsidūrė mergaitės rankose gana paini. Kaip DELFI aiškino gyvūnų globos ir kontrolės tarnybos „Nuaras“ atstovai, šeimininkai pitbulį paliko pasaugoti kaimynams.

Į lauką šunį išvedė mergaitė, kuri, kaip spėjama, neišlaikė pitbulio ir šis paspruko. Netrukus šuo aptiko kitą, prie būdos pririštą mišrūną, kurį iškart užpuolė.

„Nuaro“ darbuotojai vokiečių mišrūną leido leisgyvį pririštą prie apverstos būdos. Užpulto keturkojo būklė šiuo metu kritiška.

„Apžiūrėjus šunį galima spręsti, kad jis pjudomas jau ne pirmą kartą“, - DELFI sakė „Nuaro“ atstovė Jurgita Manerskaitė.

Atvykus „Nuaro“ atstovams šunį jau buvo sutramdžiusi minėta šeimininkų kaimynė. Beje, ji pati paprašė „Nuaro“ pareigūnų šunį pasiimti, kol grįš jo šeimininkai.

Beje, nelygią pitbulio ir mišrūno kovą stebėjo didžiulis būrys žmonių – tiek suaugusiųjų, tiek vaikų. „Nuaro“ darbuotojų teigimu, didžioji dalis „žiūrovų“ buvo gerokai išgėrę. Įvykę matę žmonės „Nuaro“ darbuotojams nesakė, kad pitbulis užpjovė kitą šunį. Sužalotą vokiečių mišrūną „Nuaro“ atstovai rado tik apžiūrėję namo teritoriją.

Įspėjame, kad vaizdas gali šokiruoti

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)