Anot policijos, gegužės 6 d., apie 1.20 val., Šilutės r., Bikavėnų k., namuose rastas moters, gim. 1974 m., kūnas su durtinėmis žaizdomis.

Dėl šio atvejo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai surado ir sulaikė moters nužudymu įtariamą Vytautą Šerpetauską, gim. 1960 m.

Vyras rastas Klaipėdoje

Asmens buvimo vietą nustatė patys policijos pareigūnai, jis rastas Klaipėdos mieste.

Teigiama, kad įtariamasis buvo sulaikytas šiandien, gegužės 11 d. Dėl kardomosios priemonės paskyrimo bus sprendžiama penktadienį.

Ikiteisminį tyrimą kuruoja Klaipėdos apygardos prokuratūros Baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras Jurij Petuchov.

Susirūpino kaimynai

Delfi primena, kad Tauragės apskrities policijos atstovė Kristina Eskienė informavo, jog pagalbą iškvietė susirūpinę kaimynai.

„Kaimynai su ja nesusisiekė porą dienų“, – perdavė ji.

Atvykę pareigūnai išlaužė duris ir ten rado negyvą moterį.

Teisėsaugos duomenimis, įtariamasis anksčiau neteistas. Tačiau jis jau buvo įtariamas dėl smurto. Balandžio 11 d., apie 22 val., į šeimos namus jau skubėjo policija.

Tąkart pranešta, kad vyras sukėlė fizinį skausmą moteriai, buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurto artimoje aplinkoje pagal BK 140 str. 2 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją