Klaipėdos apskrities policija praneša, kad birželio 15 d. apie 21 val. Palangoje, Vytauto g., apžiūrint 1998 m. gimusį vyrą, rankinėje rastas plastikinis maišelis su baltos spalvos, biria, galimai narkotine medžiaga.

Įtariajam nustatytas lengvas girtumas (0,49 prom.).

Apie 21 val. 45 min. Ganyklų g. ir Senojo turgaus g. sankryžoje, apžiūrėdami 2000 m. gimusį vyrą, pareigūnai jo šortų kišenėje rado plastikinį maišelį su baltais milteliais.

Jau po vidurnakčio, apie 0 val. 5 min. Sporto g., automobilių aikštelėje pas 1999 m. gimusį vyrą rasti trys folijos lankstinukai su balta, biria medžiaga ir vienas folijos lankstinukas su augalinės kilmės medžiaga. Įtariama, kad tai – narkotikai.

Sekmadienio naktį, apie 3 val., Jūros g. 2003 m. gimusio vyro šortų kišenėje rastas folijos lankstinukas su baltais milteliais. Įtariama, kad tai – kvaišalai. Vyrui nustatytas lengvas girtumas (1,38 prom.).

Apie 3 val. 25 min. Saulėgrąžų take 1997 m. gimusio vyro kuprinėje rasti du plastikiniai maišeliai su cheminės kilmės, galimai narkotine medžiaga. Įtariamasis buvo neblaivus (0,50 ).

Visais atvejais pradėti tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Penktadienį ir šeštadienio naktį Palangoje tose pačiose gatvėse pareigūnai sulaikė tris jaunuolius su kvaišalais.

Tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas neturėdamas tikslo jas parduoti ar kitaip platinti, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.