Apie įvykį savo feisbuko paskyroje pranešė Palangos meras Šarūnas Vaitkus.

„Įvyko didelė nelaimė, galimai sprogus paspirtuko kraunamai baterijai užsidegė butas. Laimei žmonės nenukentėjo. Žinoma, didelę dalį žmonių turto pasiglemžė ugnis. Buvome įvykio vietoje, žmonės tie kurie pareiškė norą, operatyviai apgyvendinome viešbutyje. Miesto tarnybos: komunalinis ūkis, šilumos tinklai vietoje įverino situaciją, pašalino svarbiausias problemas. Ryt ryte prasidės teritorijos ir namo tvarkymo, valymo darbai. Savivaldybė įvertins situaciją ir pagelbės kiek įstatymai leidžia finansiškai. Jau ryt imsimės veiksmų. Labai dėkoju ugniagesiams, policijos pareigūnams, medikams jūs tikrai nerealūs ir su didele širdimi ! Kartu su visa bendruomene padėsime kuom tik galėsime ir nepaliksime mūsų gyventojų nelaimėje. Kreipiuosi į visus kas gali taip pat padėti žmonėms ir kuo greičiau sutvarkyti jų namus ypač į statybininkus ar statybines bendroves.“

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad 21 val. 52 min. Palangoje pranešta, kad Sodų gatvėje daugiabutyje dega butas atvira liepsna, daug dūmų. Degė trijų kambarių butas. Iki atvykstant ugniagesiams iš namo laiptinės evakavosi dvylika žmonių, niekas nenukentėjo.

Išdegė vienas kambarys su jame buvusiai daiktais, išdužo langai. Aprūko gretimi kambariai. 22 val. 22 min. gaisras užgesintas.