Kaip informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD) informavo, kad liepos 23 dieną 13.13 val. buvo gautas pranešimas, jog Palangos mieste, prie Kastyčio g. paplūdimio, jūroje galimai skęsta žmogus, nuo kranto yra nuplaukęs apie 50 m.

Atvykus gelbėtojams, jūroje žmogaus nesimatė. Paplūdimio gelbėtojai ir ugniagesiai gelbėtojai atliko žvalgybą vandenyje su vandens motociklais.

Teigiama, jog atlikti darbus vandenyje buvo pavojinga.

14.36 val. skenduolio paieška nutraukta, skenduolis nerastas.

Skenduolio ieškota ir Vilniuje

Tą pačią dieną 10.26 val. gelbėtojai ieškojo Vilniaus r., Kalvelių sen., Geibulių k., tvenkinyje, galimai nuskendusio žmogaus.

Atvykus gelbėtojams, policijos prašymu buvo vykdoma galimai liepos 22 dieną nuskendusio žmogaus paieška tvenkinyje. Patikrinti trys tvenkiniai (namo kieme ir esantys šalia), atlikta paieška ant vandens paviršiaus ir palei tvenkinių krantus.

Taip pat su sonaru buvo išžvalgytas tvenkinių dugnas. Vis dėlto, žmogus nebuvo rastas.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją