Penktadienį, per pietus, patruliams pranešta, kad Geležinkelio g., namo kieme, laksto agresyvus šuo. Nuvykę minėtu adresu, policijos pareigūnai pamatė tik nedidelį šunelį, gulintį ant vieno iš butų palangės. Bet pareigūnus pasitiko neblaivus pranešėjas, kuris, atsisakęs rašyti pareiškimą, išsitraukė iš kelnių kišenės ginklą ir ėmė šaukti, kad, jei policija nieko nedaranti, jis pats nušausiąs šunį.

Policijos pareigūnai informuoja, kad, panaudojęs kovinių imtynių veiksmus, atėmė triukšmadario dujinį pistoletą su dėtuve be šovinių, o jį patį, nusibrozdinusį kaktą, bet medikų pagalbos atsisakiusį, pristatė į Klaipėdos miesto policijos komisariatą.

Sekmadienio pavakarę, apie 16:30 val., keturi jaunuoliai smaginosi šaudydami pneumatiniu šautuvu. Pranešėjas, būdamas prie savo garažo Minijos g., išgirdo pro šalį lekiančias kulkas.

Patruliai surado ketveriukę, o 1992 m. gimusį jaunuolį, kuris pripažino, kad šautuvas priklauso jam, atvežė pasikalbėti su Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnais. Tiesa, pranešėjas pareiškimo nerašė, nes kokia nors žala, laimei, nepadaryta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)