Vasario 18 d. apie 13 val. 30 min. skubiosios pagalbos tarnyboms pranešta, kad Neries upėje tarp Paneriškių ir Pugainių kaimų pastebėta plūduriuojanti tuščia valtis. Viduje nebuvo nei žmonių, nei daiktų, tik nuleisti irklai. Pradėta dingusio žmogaus paieška.

Į įvykio vietą buvo iškviesti Kriminalistinių tyrimų skyriaus pareigūnai su dronu. Policininkai prašė ugniagesių apžvalgyti pakrantę.

Pasak Elektrėnų Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyriausiojo specialisto Egidijaus Ščerbavičiaus, upėje rasti plūduriuojantys daiktai: pusiau nuskendusi pripučiama valtis, miegmaišis, trys juodi krepšiai su daiktais, žvejo krepšys su dokumentais. Be to aptiktas vyriškas batas ir sudedama kėdė.

Sutemus paieška nutraukta. Rasti daiktai perduoti policijos pareigūnams. Policininkų prašymu, rasta valtis buvo nuvežta į ugniagesių komandą.

Netikėtai ten pasirodė ir pats pražuvėlis.

Radus 45-erių vyro dokumentus, policininkai pamėgino jam paskambinti. Telefonas buvo išjungtas. Tuomet pareigūnai paskambino dingusiojo žmonai ir paklausė, ar ši žino, kur yra jos vyras? Moteris paaiškino, kad šis yra namie, gyvas ir sveikas.

Ji teigė, kad sutuoktinis žvejodamas iškrito iš valties. Vyrui pavyko išplaukti į krantą ir paskambinti žmonai. Ši atvažiavo vyro paimti.

Pareigūnai pasiūlė žvejui atvykti į Elektrėnų policijos komisariatą pasiimti daiktų. Paskui palydėjo pas ugniagesius atsiimti valties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją