Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariatas praneša, kad per slaptą operaciją sulaikyta 35-erių metų moteris. Ji policijos pareigūnų akivaizdoje pardavė narkotikų automobilyje sėdėjusiam keturiasdešimtmečiui vyrui. Abu įtariamieji buvo sulaikyti, kai bandė pasišalinti ir atsikratyti daiktinių įrodymų.

Netrukus, tą pačią dieną, policijos pareigūnai sulaikė ir kitus tris įtariamuosius narkotinių medžiagų platinimu. Keturiasdešimtmetis ir keturiasdešimt dvejų metų amžiaus vyrai buvo užklupti, kai dozavo ir fasavo narkotines medžiagas, kurias vėliau būtų išplatinę.

Tęsiant ikiteisminio tyrimo veiksmus, taip pat buvo sulaikyta ir dvidešimt dvejų metų moteris. Įtariama, kad pastaroji galėjo išplatinti narkotines medžiagas kitiems narkotinių medžiagų platintojams. Jauna moteris policijos pareigūnams jau yra žinoma, 2023 m. ji buvo pripažinta kalta dėl vagystės.

Per kratas rasta apie 200 folijos lankstinukų su karfentaniliu, apie 15 g miltelių, paruoštų fasavimui, grynųjų pinigų įvairiomis kupiūromis, marihuanos, priemonių, skirtų narkotinėms medžiagoms fasuoti.

Visi įtariamieji buvo sulaikyti ir pristatyti į Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus tarnybines patalpas. Dėl narkotinių ar psichotropinių medžiagų disponavimo buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtariamiesiems gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.