Nežinia iš kur atsiradusi maža naminė pelytė staiga šoko ant vairuojančio BMW automobilį žmogaus. Šis, norėdamas ją numesti, nesuvaldė mašinos ir susidūrė su kitais automobiliais. Trys žmonės atsidūrė ligoninėje.

Nelaimė įvyko Lubartovo mieste Lenkijoje. Važiuodamas nuosavu BMW markės automobiliu 54 metų šio miesto gyventojas staiga pajuto, jog kažkas ant jo užšoko. Pasirodo, jog tai buvo nežinia iš kur atsiradusi maža pelytė. Vyriškis bandė ją numesti nuo savęs ir tuo metu prarado vairavimo kontrolę. Mašina išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešais važiavusiu automobiliu, į kurį trenkėsi iš paskos važiavusi dar viena mašina.

Smarkiai apdaužytos ne tik transporto priemonės, nukentėjo visi trys jas vairavę asmenys. Avarijos kaltininkė žuvo vietoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)