Kaip informavo Policijos departamentas, liepos 23 dieną, apie 21 val. 16 min., Vilniaus rajone, Geibulių k., pievoje, buvo rastas mirusio vyro (gim. 1976 m.) kūnas su sužalojimais.

Pirminiais duomenimis, nelaimėlio kūną rado vaikščiojusi moteris. Anot pranešėjos, ant vyro krutinės buvo matomos akivaizdžios žaizdos.

Į įvykio vietą nedelsiant atvyko gausios policijos pajėgos bei medikai. Policijos kinologas su šunimi ieškojo tyrimui padėsiančių daiktų.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 129 str. 1 d. (nužudymas).

Nurodoma, kad tas, kas nužudė kitą žmogų, baudžiamas laisvės atėmimu nuo septynerių iki penkiolikos metų.

Be tėvo liko trys vaikai

Delfi duomenimis, be tėvo liko trys mažamečiai vaikai.

Seniūnijos darbuotojai informavo, kad šeima buvo tvarkinga, problemų nekėlė. Darbuotojai taip pat pridūrė, kad dėl mažamečių vaikų ir privatumo daugiau informacijos nebus teikiama.

Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos Vilniaus apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus vedėja Lina Baranauskienė informavo, kad apie įvykį sužinojo iš viešosios erdės.

„Vaiko teisių gynėjai reiškia nuoširdžią užuojautą mirusio vyro artimiesiems. Apie šią situaciją sužinojome iš viešojoje erdvėje paskelbtos informacijos, tad siekdami išsiaiškinti daugiau įvykio aplinkybių bei pasidomėti dėl galimo pagalbos poreikio netektį patyrusiems vaikams, nedelsiant kreipsimės į policijos pareigūnus“, – informavo Baranauskienė.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)