Policija pranešė, kad birželio 22 d. Ignalinos rajone vyras, dirbdamas sode, sunkiai susižalojo rankos pirštą. Šoko būsenoje, paėmęs telefoną, jis nubėgo link pagrindinio kelio, tikėdamasis pagalbos. Netoliese jis pastebėjo policijos ekipažą, vykdantį prevencinę priemonę.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus specialistai Eividas Nikitinas ir Mindaugas Buivydas nedelsdami reagavo į vyro pagalbos prašymą. Jie įsodino sužeistą vyrą į tarnybinį automobilį ir skubiai nuvežė jį į Visagino ligoninę.

Po pirminės apžiūros vyras nusprendė vykti į Utenos ligoninę. Artimųjų vežamas į Uteną, Visagino mieste jis vėl pastebėjo tą patį policijos automobilį ir sustabdė ekipažą. Vyras paaiškino situaciją, todėl pareigūnai sužeistąjį su švyturėliais ir garso signalais skubiai nuvežė į Utenos ligoninę. Tačiau po medikų apžiūros policijos pareigūnai nedelsdami gabeno vyrą iš Utenos į Vilnių ir perdavė Lazdynų ligoninės medikams.

Gauta vyro padėka

Po įvykio buvo gauta vyro padėka Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus specialistams Eividui Nikitinui ir Mindaugui Buivydui.

Vyro padėka (tekstas netaisytas):

„Nespėjau (mintyse buvo visai kas kita) net atsidėkoti policijos pareigūnams, nesužinojau net jų vardų, bet jie yra tikri profesionalai. Didvyriai ir tiesiog labai geri žmonės, kurie išsaugojo man gyvybę, tiesiogine to žodžio prasme! Pirštas buvo prisiūtas, laukia ilgas reabilitacijos kelias, po kurio tikėtina, kad dalinai bus atstatyta piršto veikla, bet svarbiausia, kad jis yra savo vietoje.

Turime komandinio darbo ir profesionalaus vairavimo įgūdžius turinčius policijos pareigūnus, kurie patvirtino Policijos šūkį: Ginti, Saugoti, PADĖTI! Policijos pareigūnai, esu labai dėkingas, kad padėjote man sudėtingu metu, padovanojote gyvybę!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją