Kelių policijos reidas buvo pradėtas penktadienį 21 val. Kelias valandas pareigūnai dirbo Kairėnuose, Naujojoje Vilnioje ir Rasų seniūnijoje.

Prisidirbęs motociklininkas

Kairėnų g. pirmasis įkliuvo „Volkswagen“ automobilio vairuotojas, vyras minėjo, kad visai nesenai vartojo alkoholį. Alkotesteris po pirmo pūtimo parodė 0,80 prom. girtumą, o po antro – 0,52 prom.

Sekantis pažeidėjas buvo kur kas girtesnis. 1977 metais gimusiam vairuotojui nustatytas 1,25 prom. neblaivumas. Reido vietoje dirbusiems pareigūnams vyras pasakojo, jog alkoholio tą dieną nevartojo.

Iš policininkų akiračio nepaspruko ir vyras (gim. 1982 m.) su „Victory“ markės motociklu. Pirmo patikrinimo metu jis įpūtė 0,15 prom. Paaiškėjo, kad motociklininkas yra žinomas teisėsaugai – jis jau yra praradęs teisę vairuoti iki 2027 metų ir penktadienio vakarą jis pakartotinai įkliuvo.

Naujoje Vilnioje, Pergalės g. prisidirbo vaikinas (gim. 2000 m.), kuris neturėjo vairuotojo pažymėjimo, tačiau vairavo transporto priemonę.

Stabdomas nestojo

Naktį, apie 1 val., Rasų seniūnijoje dirbę policijos pareigūnai patikrinimui stabdė „Opel“ automobilį, tačiau šis padidinęs greitį nuvažiavo.

Netrukus, po intensyvios paieškos, policininkų buvo rastas bėglio automobilis. „Opel“ buvo paliktas automobilių aikštelėje, tačiau jau be vairuotojo. Ne tik nuo policininkų, bet ir automobilio sprukęs vairuotojas pamiršo pasiimti ir alų, ir šašlykus.

Vilniaus apskrities Kelių policija dar ne kartą rengs patikras sostinės apskrityje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją