Anot policijos departamento, rugsėjo 17 d. apie 18 val. 10 min. gautas pranešimas, kad Vilniaus r., Buivydiškių k., moteris nori nusižudyti.

Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams, rasta galimai neblaivi moteris. Ji teigė išgėrusi alkoholio su tabletėmis, bet sutiko važiuoti į ligoninę.

Belaukiant medikų, policininkai mėgino įsitikinti, ar tikrai ši moteris kvietė pagalbą. Pareigūnams pasirodė, kad namo antrame aukšte girdėti žingsniai. Paskambinę numeriu, iš kurio buvo kviesta pagalba, tyrėjai išgirdo ten skambantį telefoną. Moteris tikino, kad daugiau namie nieko nėra ir neleido apžiūrėti namo.

Kai pareigūnai pamėgino lipti laiptais į viršų, moteris užpuolė Vilniaus m. 5 policijos komisariato pareigūnę (gim. 1997 m.). Policininkė buvo mušama ir spardoma į pilvą, mėginant nustumti ją nuo laiptų, kol galiausiai smurtautoją pavyko priremti prie sienos ir surakinti antrankiais.

Pareigūnė suteikus medicinos pagalbą, gydoma ambulatoriškai.

Įtariamoji (gim. 1976 m.) dėl sveikatos sutrikimo paguldyta į ligoninę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)