Pirmadienio rytą Delfi skaitytojai užfiksavo sveiku protu sunkiai suvokiamą „Porsche“ ekipažo elgesį.

Liudininkai informavo, kad ryte pamatė, jog kelyje Kaunas–Panevėžys (netoli įvažiavimo į Panevėžį) įvyko avarija, aplink automobilį blaškėsi neblaivūs žmonės, o visur rūko dūmai.

„Vairuotojas pamatęs, kad sustojome iškviesti tarnybų, pabėgo tiesiai į krūmus. Keleivio vietoje priekyje sėdėjęs vyras teigė, kad mašiną vairavo „bachūras iš Marijampolės“. Į įvykio vietą buvo iškviestos spec. tarnybos“, – rašė skaitytojas.

Skaitytojai taip pat paminėjo, jog „Porsche“ automobiliu važiavo keturi žmonės.

Naujienų portalas 15min.lt praneša, jog, liudininkų teigimu, apsvaigę vyrai skriejo 280 km/val. greičiu.

Nukentėjo trys girti vyrai

Anot Panevėžio policijos atstovės spaudai, šiandien, apie 8 val. 40 min., pranešta, kad Panevėžio r. Ramygalos sen., Šilaičių k., dėl, galimai, nepasirinkto saugaus greičio nuo kelio nuvažiavo „Porsche“ automobilis.

„Trys automobilio keleiviai: neblaivus (2,80 prom.) vyras (gim. 1972 m.), neblaivus (2,80 prom.) vyras (gim. 1976 m.) ir neblaivus (girtumas nenustatytas) vyras (gim. 1980 m.) dėl sužalojimų paguldyti į Panevėžio ligoninę“, – teigė policija.

Pareigūnai aiškinasi, kas vairavo automobilį.

„Delfi“ dėkoja skaitytojams už informaciją ir vaizdo medžiagą!

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba „Delfi“ feisbuke „Messenger“ programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę „Delfi“ mobiliojo telefono programėlę „Android“ įrenginiams arba „Apple“ įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir „Youtube“ kanale.

„Porsche“ avarija „Via Baltica“ kelyje

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)