Policijos departamentas praneša, kad birželio 21 d. apie 3 val. į Šalčininkų ligoninę automobiliu, kurį vairavo vyras (gimęs 1991 m.), pristatytas vyras (gimęs 2000 m.), kuriam dėl sužalojimo ligoninėje konstatuota mirtis.

„Delfi“ jau rašė, kad policijai kilo įtarimų dėl „Mercedes Benz“ automobiliu nelaimėlį atvežusio vyro elgesio. Teisėsaugos atstovus sudomino tai, kad žmogus nekvietė medikų. Su pareigūnais bendravęs automobilio vairuotojas pasakojo, kad sužalotą žmogų rado gatvėje. Pirminiais duomenimis, ant vyro dešinės kojos buvo pastebėta durtinė žaizda.

Penktadienį dar viešai nebuvo skelbiama apie sulaikytus įtariamuosius, tačiau šeštadienio rytą pareigūnai paskelbė sulaikę įtariamą asmenį – tai automobilį vairavęs vyras. „Mercedes Benz“ vairuotojas uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 129 str. 1 d. Nužudymas. Tas, kas nužudė kitą žmogų, baudžiamas laisvės atėmimu nuo septynerių iki penkiolikos metų.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.