Kalnėnų gyventoja socialiniame tinkle pranešė, kad gimnazistai esą buvo užpulti 21 valandą.

Pasak liudytojos, 6 kaukėti vyrai užėjo į namo kiemą Airių gatvėje ir vienam iš ten buvusių jaunuolių iš nugaros smogė į galvą. Tariami užpuolikai buvo su kaukėmis, ginkluoti beisbolo lazdomis ir panašiais daiktais.

Anot liudytojos, vaikai, tarp kurių buvo ir mergaičių, leidosi bėgti, o užpuolikai juos gaudė ir mušė. Esą kai kurie vaikai šaukėsi pravažiuojančių žmonių pagalbos, bet ne visi sustojo padėti. Gyventoja kvietė atsiliepti liudytojus.

Anot Vilniaus apskrities policijos budėtojo, buvo gautas pranešimas apie muštynes. Į įvykio vietą buvo nusiųsti trys policijos ekipažai.

Pirminiais duomenimis, informacija nepasitvirtino: nė vienam vaikų medikų pagalbos neprireikė, vaikai perduoti tėvams. Niekas nesulaikytas.

Įvykį aiškinasi policija.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba „Delfi“ feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.