Į „Delfi“ anonimiškai atsiųstame vaizdo įraše stumdosi būrys žmonių, po to maždaug 10 vaikinų puola daužyti vieną auką rankomis ir kojomis, o jam nugriuvus dar spiria į galvą.

Neoficialiomis žiniomis, veiksme dalyvauja Indijos piliečiai.

Pasiteiravus, ar pareigūnams žinoma apie tokį įvykį, Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė informavo, kad antradienį, 17 val. 40 min., gautas pranešimas apie grupę asmenų smurtavusią prieš 2003 m. gimusį vyrą.

„Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl Viešosios tvarkos pažeidimo“, - nurodė policijos atstovė. Už šį nusikaltimą asmuo baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Policija kol kas nustatinėja muštynėse dalyvavusius asmenis ir artimiausiu metu juos apklaus, įtarimai dar niekam nėra pareikšti.

Kauno technologijų universiteto atstovas Mantas Lapinskas „Delfi“ informavo, kad jei paaiškės, jog muštynėse dalyvavo jų studentai, bus imtasi atitinkamų veiksmų.

„Vakar vakare prie vieno KTU bendrabučio įvyko konfliktas, kurio aplinkybes aiškinasi miesto policija.

Mūsų duomenimis, policija buvo iškviesta ir į įvykio vietą. Šiuo metu universitetas bendradarbiauja su teisėsauga ir teikia visą reikiamą informaciją, o taip pat patys aiškinamės įvykio aplinkybes.

Universitetas netoleruoja jokios formos smurto ir, jei paaiškės, kad šiame incidente dalyvavo KTU studentai, bus imtasi atitinkamų veiksmų jų atžvilgiu“, - komentavo M. Lapinskas.