Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnams gyventojai pranešė, kad vienas vyras Vaškelių kaime nelegaliai prekiauja naminuke.

Policija surengė kratą ir aptiko aparatą naminei degtinei gaminti, kelis litrus pagamintos naminukės bei apie 40 l skysčio, turinčio raugo kvapą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų laikymo. Vyrui gresia viešieji darbai, bauda, laisvės apribojimas, areštas arba net laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Vilniaus apskrities policija praneša, kad nelegalių prekybos alkoholiu vietų veikla suaktyvėja prieš šventes. Pareigūnai žada tokias akcijas rengti nuolat.

Šalčininkų rajono policijos pareigūnai dėkoja gyventojams už pagalbą ir ragina apie vietas, kur prekiaujama nelegaliais alkoholio ar tabako gaminiais, pranešti skubios pagalbos tarnybų tel. 112.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją