Kaip informavo policija, rugsėjo 23 d., apie 18 val. 50 min., Rokiškyje, Taikos g., atliekant dalinę apžiūrą pas vyrą (gim. 1999 m.) rasti du peršviečiami, užspaudžiami maišeliai su galimai narkotine medžiaga amfetaminu.

Apie 20 val. Rokiškyje, Respublikos g., atliekant dalinę apžiūrą pas vyrą (gim. 2005 m.) rastas peršviečiamas užspaustas maišelis su biria, rausvos spalvos galimai narkotine medžiaga. Nusikalstamos veikos padarymu įtariamasis sulaikytas.

Taip pat apie 21 val. Rokiškyje, Laisvės g., atliekant dalinę apžiūrą pas vyrą (gim. 1997 m.) rastas OCB lapelių pakelis, kurio viduje buvo peršviečiamas, užspaudžiamas maišelis su galimai narkotine medžiaga – marihuana.

Apie 23 val. 10 min. Rokiškyje, Ežero g., patikrinus automobilį „Audi A3“ rasta vyrui (gim. 1997 m.) priklausanti kuprinė, kurios viduje buvo baltos spalvos IQOS dėžutė su tabako smulkintuvu, OCB lapeliais bei folijos gniužulas su galimai augalinės kilmės narkotine medžiaga marihuana.

Visi įtariamieji buvo sulaikyti.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal LR BK 259 str. (neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją