Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate (VPK) dėl šio įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, paskelbta minėto automobilio paieška.

Kovo 6 d. Kauno apskr. VPK kriminalistai, bendradarbiaudami su Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnais, Neringoje, Nidos pasienio kontrolės poste, sulaikė minėtą automobilį „VW Touareg“ ir jį vairavusį Rusijos Federacijos pilietį V. R., kuris vėliau uždarytas į areštinę.

Dėl minėtos uždarosios akcinės bendrovės veiklos Kauno apskr. VPK atliekamas išsamesnis tyrimas. Įtariama, kad šios įmonės vadovai sudarė fiktyvią įmonės akcijų pirkimo pardavimo sutartį su Rusijos piliečiu bei apgaule nemokėjo muitinės procedūrų mokesčių, dėl ko draudimo bendrovei buvo padaryta 409 873,18 Lt žala, praneša Kauno apskrities policija.

Šiuo metu, Kauno apskr. VPK atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu, sukčiavimo ir turto pasisavinimo. Tyrimą atlieka Kauno apskr. VPK Nusikaltimų tyrimo valdybos Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)