Teisėja Carol Atkinson Rytų Londono šeimos teisme pareiškė, kad vaikas, žinomas, kaip Baby Elsa, turi brolį ir seserį, kurie buvo aptikti atitinkamai 2017 ir 2019 m. Trijų vaikų tėvai dar nėra nustatyti, kai Londono policija pakartojo raginimą visiems, turintiems informacijos, padėti tyrimui.

Šių metų sausio 18 d. naktį East Ham rajone buvo rasta Baby Elsa. Manoma, kad ji buvo mažiau nei valandos amžiaus, kai ją rado šunį vedžiojęs žmogus. Mergaitė rasta suvyniota į rankšluostį, į daugkartinio naudojimo pirkinių krepšį su vis dar pritvirtinta virkštele.

Ji buvo aptikta Greenway ir High Street South sankryžoje, o ligoninės personalas, kuris ja rūpinosi, buvo pavadinta Elsa. Londono policija tuo metu teigė, kad „labai tikėtina“, jog Elsa gimė po „nuslėpto nėštumo“.

Moteris, kuri paliko Elsą, buvo pastebėta įeinanti į Greenway iš High Street South įėjimo, apie 8.45 val., sausio 18 d. naktį, maždaug prieš pusvalandį, kai ji buvo rasta.

BBC pranešė, kad ankstesniame teismo posėdyje buvo pranešta, jog gydytojams prireikė trijų valandų nustatyti Elsos kūno temperatūrą dėl šalčio, o „Met Office“ duomenimis, temperatūra tą naktį buvo nukritusi iki minus 4C.

Kitas kūdikis, pavadintas Baby Roman, taip pat buvo rastas stingdančioje temperatūroje vos penkeriais metais anksčiau. Policija buvo iškviesta į parko teritoriją, esančią netoli Roman Road ir Saxon Road, East Hame, maždaug 10.15 val. 2019 m. sausio 30 d.

Tuo metu pajėgos teigė, kad kūdikis buvo rastas suvyniotas į baltą rankšluostį, kuris buvo įdėtas į pirkinių krepšį, o po to padėtas ant žemės šalia suolelio vaikų žaidimų aikštelėje. Nebuvo bandoma jo paslėpti.

Jį rado šunį vedžiojusi Rima Zvaliauskas, kuri 2019 m. BBC sakė, kad atradimas ją „sukrėtė ir sukėlė stresą“, kai išgirdo triukšmą iš maišo.

Dar vienas kūdikis – Harry buvo rastas suvyniotas į baltą antklodę ir apleistas parke 2017 m. rugsėjo 17 d. Berniukas, kurį taip pavadino medicinos personalas, buvo aptiktas Balaam Road, Plaistow, Rytų Londone.

Harry buvo prižiūrimas ligoninėje prieš tai, kai buvo išleistas, ir po to įvaikintas.