11-metei tai buvo pirmoji diena naujoje mokykloje. Grįžusi namo po mokslo metų pradžios iškilmių mergaitė su drauge nusprendė nuvažiuoti į parduotuvę nusipirkti sąsiuvinių.

Apie 16.45 val. jos ėjo Žaliųjų ežerų gatve autobusų stotelės, esančios šalia parduotuvės „Maxima“, link. Mergaitės matė atvažiuojantį automobilį, kuriame sėdėjo du jaunuoliai. Keleivis per atvirą langą buvo iškišęs ranką su alaus buteliu.

Prisigretinęs prie mergaičių automobilis stabtelėjo maždaug per metrą nuo jų. O keleivis tuo metu keliskart pasukęs ranką su buteliu šveitė jį 11-metei į galvą. Tuščias alaus butelis sudužo į smulkiausias šukes. Mergytė iškart susmuko be sąmonės. Jos draugė paskui papasakojo, kad automobiliui nuvažiuojant iš jo girdėjosi juokas.

Kai sužalotoji atsigavo, draugė ją parvedė namo. Mergaitė sunkiai orientavosi, net neatpažino močiutės. Greitoji pagalba mergaitę nuvežė į ligoninę. Ten medikai susiuvo žaizdas ir leido mamai vežti ją namo. Tą patį vakarą mama parašė pareiškimą policijai.

O kitą rytą, trečiadienį, mergaitę ėmė pykinti, svaigo galva, dvejinosi akyse. Teko vėl važiuoti į ligoninę. Šįkart medikai jos į namus nebeišleido.

Mergaitės negali tiksliai pasakyti, kokios markės buvo degeneratų automobilis. Pasak jų, jis buvo senas ir labai purvinas. Pasak tėvų, iš vaikų pasakojimo susidarė įspūdis, jog tai galėjo būti senas BMW arba „Audi“.

Policija kol kas įtariamųjų nerado. O su dukra ligoninėje dabar gulinti mama Vaida prašo žmonių, kurie matė, kaip buvo sužalota mergytė, paskambinti jai telefonu 8651 17992.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją