Bylos duomenimis, šių metų rugpjūčio mėnesį, dienos metu, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto policijos komisariato pareigūnai gavo pranešimą, kad vienoje restorano lauko erdvėje, kaukėtų vyrų grupė užpuolė prie staliuko sėdėjusius keturis vyrus ir moterį.

Kaukėti užpuolikai panaudojo kumščius, metalinius strypus, kastetus, peilius ir kitus daiktus.

Ikiteisminį tyrimą organizavo Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos skyriaus prokurorė. Tyrimą atliko Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai.

Tyrimo duomenimis, bendrininkų grupėje veikė devyni vyrai, po išpuolio šeši iš jų buvo suimti. Dėl likusių trijų įtariamųjų ikiteisminiai tyrimai atskirti, vienas iš jų praėjusią savaitę buvo suimtas dviem mėnesiams, dar du vyrai ieškomi.

Šešiems įtariamiesiems pareikšti kaltinimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Baudžiamoji byla perduota nagrinėti Kauno apylinkės teismo Kauno rūmams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją