Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas praneša, kad vasario 24 dieną, apie 17.28 val., Architektų gatvėje esančiame prekybos centre „Akropolis“ buvo sulaikyta 1987 metais gimusi moteris. Jos rankinėje rastas plastikinis indelis su skaidrios spalvos skysčiu. Įtarus, kad tai gali būti narkotinė medžiaga, moteris buvo sulaikyta ir uždaryta į Šiaulių AVPK areštinę.

Tą pačią dieną, apie 18.10 val. magistralinio kelio A1 Vilnius - Klaipėda 164 kilometre, patikrinimui buvo sustabdytas automobilis „Audi A4 Avant“. Automobilį vairavo 1996 metais gimusi moteris.

Keleivio vietoje, kur sėdėjo 2000 metais gimęs vyras, po kojų kilimėliu buvo rasta 12 vnt. folijos lankstinukų, su galimai narkotinėmis medžiagomis. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Telšių AVPK Kelmės RPK areštinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)