Turėdami įtarimų dėl galimo draudžiamų daiktų laikymo, pareigūnai, atliko patikrinimą V. U. gyvenamajame name Šilutėje, Stadiono gatvėje. 

Šeimininkas ir tuo metu jo namuose viešėję dar keli vyriškiai paklausti apie draudžiamus daiktus, sutartinai teigė nieko neteisėto neturintys, tačiau vienas iš svečių, Šilutės gyventojas D. K. (gimęs 1975 m.), prisipažino su savimi kuprinėje nešiojąs tris peilius.

Patikrinę šio vyriškio daiktus, pareigūnai aptiko gerokai didesnį arsenalą nei būtų norėjęs pats šilutiškis. Tarp jo daiktų be minėtų trijų peilių savadarbiame dėkle buvo rastas daiktas, panašus į pistoletą, šio ginklo lizde rastas vienas šovinys, toje pačioje kuprinėje taip pat rastas metalinis vamzdis bei dvi medinės dalys, panašios į šaunamojo ginklo sudedamąsias dalis.

Dėl įvykio Šilutės policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas. D. K. buvo pristatytas į policijos komisariatą ir apklaustas, jam pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)