Policijos departamentas informavo, kad rugpjūčio 1 d., apie 10 val. 7 min., Pasvalyje, Mūšos g., įvyko didelė avarija.

Pirminiais duomenimis, automobilis „Opel Corsa“, vairuojamas vyro (gim. 1950 m.), sukdamas į kairę nepraleido ir susidūrė su tiesiai važiavusiu automobiliu „BMW X-Reihe“, kurį vairavo vyras (gim. 1949 m.).

Anot Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento, į įvykio vietą skubėjo ir gelbėtojai. Atvykus, buvo susidūrę lengvieji automobiliai „Opel Corsa“ ir „BMW X3“. Automobilyje „Opel Corsa“ buvo prispaustos vairuotojo kojos.

Panaudojus hidraulinę įrangą, žmogus išlaisvintas ir perduotas GMP medikams. Atjungtas transporto priemonės akumuliatorius.

Per eismo įvykį nukentėjo automobilio „Opel Corsa“ vairuotojas, kuris dėl patirtų sužalojimų, tą pačią dieną apie 13 val. 20 min. Panevėžio ligoninėje mirė.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d. (kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

Nurodoma, kad tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio žuvo žmogus, baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

Pranešama, jog ugpjūčio 1 d. (ketvirtadienį) iš viso buvo užregistruota 60 eismo įvykių, iš kurių 1 įvyko dėl neblaivių vairuotojų kaltės. Iš visų įvykusių eismo įvykių – 8 įskaitinių eismo įvykių, kuriuose: žuvo – 2; nukentėjo – 8, iš kurių 0 nepilnamečių; įskaitinius eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai – 0.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją