Kaip praneša Reidas TV, į įvykio vietą nuskubėjo dvi medikų brigados.

Policijos pareigūnai ir ugniagesiai taip pat buvo iškviesti. Laimei, prispaustų žmonių nebuvo. Anot gelbėtojų, žmonės iš automobilio išlipo patys.

Ugniagesiams teko nuvalyti kelio dangą, mat po eismo įvykio ant važiuojamosios dalies išsiliejo tepalai.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko netoli pramogų parko „Babilono sodai“. Susidūrė du automobiliai, kurių vienas po smūgio atsidūrė griovyje.

Pirminiais duomenimis, medikų pagalbos prireikė trims moterims. Kaip „Delfi“ sakė policijos departamento atstovė Revita Janavičiūtė, vieną moterų apžiūrėjo medikai įvykio vietoje. Dar dvi moterys išvežtos greitosios pagalbos automobiliais.

Pareigūnai įtaria, kad avarija įvyko dėl to, kad nebuvo laikomasi saugaus atstumo, mat automobiliai susidūrė važiuodami ta pačia linkme.

Papildyta:

Kaip informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, Klaipėdos r., Kretingalės sen., Letūkų k., kelias Klaipėda-Liepoja, Apžvalgos g. ir A13 kelio sankryžoje, įvyko avarija.

Atvykus gelbėtojams, nuo kelio į griovį buvo nuvažiavęs mikroautobusas „Fiat Ducato“ ir kelkraštyje stovėjo „Ford Fusion“.

Teigiama, jog eismo įvykio metu nukentėjo trys asmenys, po GMP medikų apžiūros išvežti į gydymo įstaigą.

Ugniagesiai atjungė abiejų transporto priemonių akumuliatorius, surinko išsiliejusius tepalus (20 m2 plote), nupurškė kelio dangą dispergatoriaus mišiniu ir sušlavė 10 m2 plote pabirusias duženas.

„Delfi“ dėkoja skaitytojams už vaizdo įrašą!