Gavę iš GMP darbuotojos pranešėjo telefono numerį pareigūnai keletą sykių skambino, tačiau į skambučius niekas neatsiliepė. Į namus tuo metu grįžusi tariamo nukentėjusiojo motina pasakė, kad nežino, kur gali būti 1972 m. gimęs jos sūnus P. B., kurį paskutinį kartą matė kovo 16 d. vakare.

Bandant sekti pėdsakais buvo apeiti aplinkiniai miškeliai. Vieni pėdsakai atvedė iki gyvenamos sodybos, kurios savininkas J. J., gimęs 1944 m., paaiškino, kad apie 12 val. pas jį buvo atėjęs P. B. ir atsinešė degtinės butelį, tačiau šeimininkas su juo negėrė. Po kurio laiko vyras išėjo iš jo namų, buvo labai girtas.

Apie 17 val. iš Telšių policijos budėtojo gautas pranešimas, kad ieškomas vyras jau yra parėjęs į namus.

Grįžus į namus, vyriškio kambaryje nebuvo, paklausus motinos, kur jos sūnus, ji negalėjo pasakyti. Užlipus į namo palėpę už kamino buvo rastas pasislėpęs P. B. Paklausus, ar jam reikalinga spec. tarnybų pagalba, pastarasis paaiškino, kad nereikalinga. Paklausus, kodėl kvietė spec. tarnybas, P. B. paaiškino, kad ėjo netoliese esančiu mišku ir jį staiga prispaudė 4 virstantys medžiai, praneša Telšių policija.

Vyras atsisakė nurodyti vietą, kur jį buvo prispaudę medžiai, nes, anot jo, neprivalo nurodyti. Paklausus, kodėl neatsiliepė į telefono skambučius, pareiškė, kad girdėjo, jog skamba telefonas, tačiau nenorėjo atsiliepti.

P. B. nustatytas 1,89 promilės girtumas, surinkta medžiaga procesiniam sprendimui priimti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)