Kaip informuoja policija, birželio 29 dieną pareigūnai sulaukė ne vieno pranešimo apie rastus negyvus žmones.

Moteris kviečių lauke

Pirmojo pranešimo buvo sulaukta apie 6.30 val. Pranešėjas teigė, kad Mažeikių r., Pikelių mstl., ūkiniame pastate yra miręs vyras, gim. 1968 m. Atvykę pareigūnai išsiaiškino, kad rasto nelaimėlio kūnas be išorinių smurto žymių.

Apie 7.30 val. Šiauliuose, Žalgirio Sodų 12-oji g., sodo namelyje, buvo aptiktas mirusio vyro, gim. 1950 m., kūnas be išorinių sužalojimų.

Ryte, apie 8.30 val., Mažeikių r., Žiogaičių k., rastas 1959 metais gimusios moters kūnas be išorinių sužalojimų. Pasirodo, kad senjorė mirė kviečių lauke.

Mirtis užfiksuota ir garaže

Apie mirusią moterį sulaukta pranešimo ir Akmenės rajone. Teigiama, kad 9.54 val. bute buvo aptiktas mirusios moters, gim. 1968 m., kūnas be išorinių sužalojimų.

Taip pat Alytuje, Lauko g., savo bute mirė vyras (gim. 1960 m.). Nelaimėlio kūnas jau buvo pradėjęs irti.

Per pietus, 13.24 val. Raseinių r., Viduklės mstl., garaže, rastas mirusio vyro, gim. 1987 m., kūnas be išorinių sužalojimų.

O 17.55 val. Šiauliuose, Ragainės g., namuose, rastas negyvas 1981 metais gimęs vyras.

Kūnai rasti prie namų

Tą pačią dieną, apie 21 val. 42 min., taip pat buvo sulauktą pranešimo apie baisų radinį. Teigiama, kad Jurbarko r., Veliuonos mstl., prie gyvenamojo namo, aptiktas mirusios moters (gim. 1948 m.) kūnas irimo stadijos.

Vėlų šeštadienio vakarą, 22.06 val., informuota, jog Kelmės r., Gailių k., gyvenamojo namo kieme, rastas mirusio vyro, gim. 1964 m., kūnas be išorinių smurto žymių.

Taip pat apie 22.30 val. Telšių r., Pašatrijos k., kieme, buvo rastas mirusio vyro, gim. 1974 m.

Pirminiais duomenimis, ant mirusiųjų kūnų išorinių sužalojimų nepastebėta.

Dėl visų įvykių policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminius tyrimus mirčių priežastims nustatyti.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)