Gruodžio 20 d. Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato Kriminalinės policijos pareigūnai užtikrino viešąją tvarką tabore, nes čia buvo griaunamas vienas namų, ir prižiūrėjo, kad griovimo darbus atliekantiems savivaldybės darbuotojams čigonai netrukdytų atlikti savo funkcijų.

Netrukus kriminalistai užfiksavo, kaip viename taborų namų, per specialiai padarytą angą, vyras romų tautybės nepilnamečiui (gimusiam 2001 m.) pardavė 5 alaus butelius. Pareigūnai nedelsdami pateko į namą ir sulaikė alaus pardavėją (gimusį 1956 m.). Ne čigonų tautybės vyras gyveno tabore ir, neturėdamas tam licencijos, vertėsi prekyba cigaretėmis, alumi, energetiniais gėrimais bei kitais maisto produktais, praneša Vilniaus policija.

Pareigūnai vyro namuose aptiko ir paėmė 744 pakelius cigarečių su lietuviškomis banderolėmis bei 106 butelius lietuviško alaus. Vyrui pradėta administracinė teisena dėl neteisėto vertimosi komercine, ūkine, finansine ar profesine veikla (Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 173 str.), alkoholinių gėrimų nupirkimo ar kitokio perdavimo nepilnamečiui, nepilnamečio nugirdymo (Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 180 str.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)