Anot PAGD, rugpjūčio 6 dieną dingęs vyriškio kūnas buvo surastas – skenduolis buvo įsipainiojęs į žoles.

„Delfi“ primena, kad pranešimas apie upėje dingusį vyrą buvo gautas rugpjūčio 2 dieną, apie 14.20 val.

Informuota, kad Akmenės rajone, Pagamės k., Ventos upėje iš baidarės iškrito ir vandenyje dingo 1994 metais gimęs vyras.

Į nelaimės vietą nedelsiant buvo išsiųsti policijos pareigūnai, medikai bei gelbėtojai, tačiau jis nebuvo surastas.

Savaitgalį tarnybų ir artimųjų paieškos buvo bevaisės, dingusiojo toliau intensyviai buvo ieškoma.

Patvinusi upė

Kaip „Delfi“ informavo policija, paieška yra apsunkinta dėl patvinusios upės. Tikrinama teritorija nuo Papilės kaimelio iki Latvijos teritorijos.

Pirmadienį tęsiama paieška yra intensyvi: yra pakelti pareigūnų dronai, pasitelkti narai su valtimis, taip pat pėsčiomis paupiu dingusiojo ieško Akmenės ir Mažeikių rajonų pareigūnai.

Teigiama, jog yra kreiptasi net į Latvijos pareigūnus, kurie pažadėjo pagelbėti paieškoje.

Taip pat, jei oro sąlygos leis, su parasparnių upę iš arčiau žada apžiūrėti ir „Akmenės Aeroklubo“ narys.

Policija pabrėžia, jog stipriai paieškoje padeda ir artimieji – susibūrę grupę asmenų taip pat vykdo savo paiešką. Savanoriai dingusio vyro ieško dronais, valtimis bei pėsčiomis.

Artimieji prašo pagalbos

Socialiniame tinkle „Facebook“ dingusiojo artimieji kreipiasi pagalbos.

Buvo pasidalinti prašymai prisijungti prie paieškos. Skelbiama, jog pirmadienį nuo ankstaus ryto savanoriai su baidarėmis ir valtimis leisis į paiešką Ventos upe. Kiti žmonės tikrins aplinką sausumoje.

Artimieji dalinosi informacija, kad reikia žmonių, kurie pažinotų apylinkes, orientuotųsi miške bei turėtų gerą koordinaciją aplinkoje.

Artimieji tikisi, jog vyriškis gyvas išlipo iš upės ir yra pasiklydęs miške.

Policija teigia, kad už 2 kilometrų nuo įvykio vietos buvo rasta gelbėjimosi liemenė, artimieji mano, kad ji yra dingusio vyro. Pirminiais duomenimis, daugiau daiktų įvyki vietoje nebuvo rasta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją