Kaip informavo policija, rugpjūčio 19 dieną 0.46 val. buvo gautas pranešimas, jog Vilniuje, Šlaito gatvėje, po automobiliu įstrigo vyriškis. Apie įvykį pranešė Klaipėdoje buvęs vyras, jis teigė, jog pagalbos reikia jo draugui.

Atvykus paaiškėjo, kad po automobilio sparnu įstrigo 1999 metais gimusio vaikino ranka. Gelbėtojai padėjo ištraukti ranką.

Pirminiais duomenimis, ant rato buvo paliktas automobilio „Mazda“ raktas, vaikinas norėjo jį pasiimti, bet šis užkrito, o ranka užstrigo, kai jis bandė raktą ištraukti.

Vyras nesusižalojo, GMP medikų pagalbos neprireikė.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją