Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas praneša, kad eismo nelaimė įvyko rugsėjo 10 dieną.

17 val. 31 min. ugniagesiai iškviesti į Tauragės rajono Taurų kaimą. Pranešta, kad Balskų gatvėje, šalia kelio griovyje guli žmogus, prispaustas vežimėlio.

Atvykę gelbėtojai rado griovyje gulintį vyrą, ant jo buvo užvirtęs triratis elektrinis vežimėlis. Ugniagesiai nukėlė vežimėlį, nukentėjusįjį paguldė ant stabilizavimo lentos ir iškėlė iš griovio. Vyrą apžiūrėję medikai nutarė vežti į ligoninę.

Įvykio aplinkybes aiškinasi policija.

Elektrinis triratis

Tauragės apskrities policijos atstovė Greta Kęsminaitė-Pudžemė informavo, kad griovyje gulintį Butkelių kaimo gyventoją (gimusį 1951 m.) griovyje pastebėjo policijos pareigūnai. Vyras buvo sąmoningas. Ligoninės skubios pagalbos medicinos skyriuje apžiūrėjus vairuotoją jokių sužalojimų jam nenustatyta.

Nelaimėlis buvo akivaizdžiai neblaivus, alkoholio kiekio matuokliu jam nustatytas 2,50 prom. neblaivumas. Pareigūnai vairuotojui surašė protokolą.

Už dviračių, motorinių dviračių, elektrinių mikrojudumo priemonių vairavimą, kai tai daro neblaivūs (ne mažiau negu 1,51 promilės) ar apsvaigę nuo narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų asmenys, gresia bauda nuo vieno šimto penkiasdešimt iki dviejų šimtų eurų.