Jai prašyta dvigubai griežtesnės bausmės, o pusmečiu nelaisvės apsiribota tik todėl, kad ir mokykla, ir seniūnija Sandrai C. parašė puikias charakteristikas.

Sandra C. į teisėsaugos akiratį pateko rugpjūčio 8-ąją. Ji pasakojo netekusi kantrybės, kai namo grįžęs dešimtmetis brolis pradėjo verkti ir guostis esąs sumuštas bendraamžio kaimynų berniuko. Sandra C. pasakojo, kad supykusi ant brolį skriaudžiančio kaimyno šoko ant dviračio, pasivijo mušeiką, ėjusį su kitu nepilnamečiu, pasukiojo berniukui ausis ir pagrasino: jei šis nesiliaus mušti brolio, jam blogai baigsis.

"Kitą dieną mane išsivežė Anykščių policijos tyrėja. Vėliau policijos mašina vežė ir į teismą, o po pusės paros pagimdžiau dukrytę", - įvykių seką dėstė anykštėnė. Jaunoji mamytė sakė esanti apstulbinta jai skirtos bausmės. "Mažasis kaimynėlis neleis broliui ramiai gyventi", - svarstė Sandra C.

Sandrai C. paskelbtas Anykščių rajono apylinkės teismo nuosprendis sukėlė nemenką reakciją Kurklių kaime. Daugelio kaimynų manymu, mušti vaikų nedera. Tačiau tuo pat metu svarstoma, kaip kitaip juos, su niekuo nesiskaitančius ir besiplūstančius neklaužadas, sutramdyti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją